Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Elfogadóhelyeknek

2015.12.21

Szeretnél több vásárlót, sőt, sok-sok törzsvásárlót?

Ezt csak abban az esetben teheted meg, ha neked van valamilyen kereskedelmi vagy szolgáltató céged, egyesületed, stb... Ez természetesen online kereskedelemre és szolgáltatásra is igaz, tehát ha webáruházad van, az is nagyon jó. Ebben az esetben rengeteg új vásárlót fogsz nyerni, hiszen mindenki, aki mobil pénztárcával, vagy annak hagyományos változatával a GO!Store kártyával rendelkezik, mind hozzád fognak menni vásárolni. Tehát sok-sok plusz bevételre tehetsz szert. Még mellé valószínűleg ők a törzsvásárlóiddá is válnak, hiszen veled mindig jobban járnak. Ezen kívül a mobil pénztárcák osztásából még külön bevételt is szerzel. Akár több tízezer forintot is! Szóval NAGYON SZUPER.

De nézzük a részleteket egy picit szakszavakkal megfogalmazva. 

Elfogadóhelyek mindazon kereskedelmi, és/vagy szolgáltató egységek lehetnek, amelyek a vásárlók részére lehetővé teszik a Go!Store rendszer használatát és visszatérítést adnak. A visszatérítés mértékét százalékos arányban az adott elfogadóhely határozza meg.

Cserébe az elfogadóhelyeken bevétel növekedést lehet elérni, hiszen új (törzs)vásárlókat tud bevonzani a Go!Store QR kóddal rendelkezők közül. Az elfogadóhely számára megnyílik a vásárlók közvetlen elérése, így az azonnali, valós időben történő, online reklámozás lehetősége az applikáció segítségével. Az elfogadóhely az általa kiosztott kártyák vagy applikáció használatakor jutalékban részesül, függetlenül attól, hogy azt melyik elfogadóhelyen használták a vásárlók.

Tehát ha elfogadóhelyként szeretnél rendszerünkhöz csatlakozni, kérlek először regisztrálj be:
Elfogadóhelyi regisztráció ITT

A regisztrációkor meg kell adnod a közvetlen segítőd, szponzorod azonosítóját, ezt: 16721005 (Petrován Pál)

124-extra-csomag.jpgA regisztráció folyamán gyakorlatilag 2 fajta csomag közül választhatsz.

Javaslom az Extra csomagot, mert 3-szoros mennyiséget tartalmaz nem egészen kétszeres árért, tehát ár/érték arányban ez a legjobb választás! Még mellé most extra Go!Store-HungaryCard kártyákat is kapsz (a részletekért hívj fel)! Nagyon fontos! HÍVJ ÉS SEGÍTEK MINDEN EGYES LÉPÉSBEN! A telefonszámom: Petrován Pál +3670 9055 362. Ne aggódj! Valóban segítek, hiszen érdekem, hogy neked minél jobban menjen és minél több bevételed legyen, hiszen ez által lesz nekem is több!

125-alap-csomag.jpgA regisztráció folyamán először a cég tulajdonosának adatait töltjük ki. A  Regisztráció  gombra kattintás után, azonnal látni fogod az új webirodádat, majd utána adjuk hozzá magát az elfogadóhelyet az  Új üzlet hozzáadása  gombra kattintva. Itt már az üzlettel kapcsolatos adatokat kell kitölteni, majd a végén az  Üzlet mentése  gombra kattintani. Szóval hívj, ha bárhol elakadtál!

Ha ezzel is végeztél, akkor ezután tudod aktiválni a rendszert. Attól függően, hogy milyen csomagot választottál, vagy 38.000 vagy 75.000 forintot, plusz 15.000 forint induló visszatérítési feltöltés kell az aktiválás létrejöttéhez kifizetni (összesen 53.000 vagy 90.000 Ft). Ezt a legegyszerűbben úgy tudod megtenni, hogy a webirodádban az üzleted neve alatt lévő (Nem aktív) gombra klikkelsz, akkor fel fogja hozni a bankkártyás fizetési módot, add meg a szükséges adatokat, mert bankkártyával azonnal tudod a rendszeredet aktiválni.

Ha ezzel is kész vagy, kapni fogsz egy e-mailt az aktiválásról, és postán keresztül rövid időn belül megkapod a csomagodhoz tartozó eszközöket. Ezek után viszont tényleg hívj, hogy minél többet tudjak neked segíteni!

A te sikered mindkettőnk közös célja. Ezt együtt sokkal könnyebben el tudjuk érni!

Ha ezen kívül szeretnél még másfajta regisztrációt is Kattints IDE!