Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Független Képviselőknek

2015.12.20

Nos, itt az idő! Szeretnél változtatni az életeden, az anyagi helyzeteden?

024-elkotelezted-magad.jpgNem csigázom tovább érdeklődésedet! Go!Store Független Képviselőnek lenni mind közül a legjobb, de természetesen a legtöbb feladattal is együtt jár. Képviselő bárki lehet, aki képes elsajátítani mindazt, ami a munkánkhoz kell.

A Go!Store üzletépítés nem túl bonyolult, nem kell hozzá különleges képzettség, vagy magas szintű tudás, csak merni kell nagyot álmodni. Minden más adott. Gondolkodj nagyban és cselekedj!

Mert "... abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép." Igen, azt fogod látni, hogy a dolgok el kezdenek történni veled. Veled! Végre nem mással, hanem veled!

A feladataid ellátásáért gyakorlatilag részesülsz a vásárlóink, az elfogadóhelyeink és a képviselőink forgalmából. Mindenből kapsz egy picit. Az elején természetesen azokból, amik rajtad keresztül érkeztek a rendszerünkbe, de későbbiekben (50D, 100D, TL, stb...) akár az egész ország bevételeiből is részesedhetsz. És ez csak rajtad múlik!

112-magyarorszagon-van.jpgGondolj bele: itt Magyarországon közel 6.000.000 (azaz hatmillió) ember költekezéseiből, több mint 200.000 kereskedelmi és szolgáltatóipari cég, egyesület, klub, önkormányzat, vállalat, stb... tevékenységéből, valamint akár 100.000 képviselő munkájából részesedhetsz. Képzeld el ha csak a 6.000.000 ember költekezéséből havonta csak 1 forintot kapsz... Hú mekkora! És még ehhez fog majd hozzá jönni egész Európa is!

De tudom, egy picit előre szaladtam, hiszen ez a jövő, a következő 2 év "termése" lesz. Ma még az elején tartunk és ettől olyan fantasztikus az üzletünk! Gyakorlatilag még az 1%-a sem teljesült, viszont így tényleg gondolkodhatsz nagyban. NAGYON NAGYBAN. Ez bizony nagyon jó és most már itt az ideje, hogy cselekedj!

Nos, menjünk sorba.

Szakszavakkal kifejezve a független képviselők elvégzik az új elfogadóhelyek és az új független képviselők regisztrálását a Go!Store rendszerébe, valamint átadják a szükséges információkat, segítik képzésüket, a Go!Store rendszerének megismerését. Feladatuk megtalálni azon érdeklődőket, akik még nem csatlakoztak a Go!Store rendszeréhez, de szeretnének élni a rendszer előnyeivel: vásárlóként, elfogadóhelyként és független képviselőként.

Cserébe természetesen sok féle juttatásban részesülhetsz, mely akár 10, vagy még több féle is lehet. Gyakorlatilag egyszeri bónuszokat és folyamatos jutalékokat kaphatsz az elvégzett munkádért, még mellé nincs bekorlátozva, hogy mennyit kereshetsz. Ez nem csoda, hiszen nem alkalmazott vagy, hanem Go!Store Független Képviselő!

Tehát ha képviselőként szeretnél rendszerünkhöz csatlakozni, kérlek először regisztrálj be:
Független Képviselői regisztráció ITT!

A regisztrációkor meg kell adnod a közvetlen segítőd, szponzorod azonosítóját, ezt: 16721005 (Petrován Pál)

126-fk-profi-csomag.jpgA regisztráció folyamán gyakorlatilag 2 fajta csomag közül választhatsz.

Javaslom a Profi csomagot, mert több mint kétszeres mennyiséget tartalmaz nem egészen kétszeres árért, tehát ár/érték arányban ez a legjobb választás! Még mellé most extra Go!Store-HungaryCard kártyákat is kapsz (a részletekre kérdezz rá)!

Ezen kívül a Profi csomag nemzetközi regisztrációt is tartalmaz, tehát jogosulttá válsz nemzetközi szponzorálásra és bevétel szerzésre. Na ez nem semmi!! Nagyon fontos! HÍVJ ÉS SEGÍTEK MINDEN EGYES LÉPÉSBEN! A telefonszámom: Petrován Pál +3670 9055 362. Ne aggódj! Valóban segítek, hiszen érdekem, hogy neked minél jobban menjen és minél több bevételed legyen, mert ez által lesz nekem is több!

127-fk-alap-csomag.jpgA regisztráció folyamán először az adataidat kell kitölteni. A  Regisztráció  gombra kattintás után, azonnal látni fogod az új webirodádat. Ha ezzel is végeztél, akkor ezután tudod aktiválni a rendszert. Attól függően, hogy milyen csomagot választottál, vagy 38.000 vagy 75.000 forintba fog kerülni. Ezt a legegyszerűbben úgy tudod megtenni, hogy a webirodádban a neved alatt lévő (Fiók aktiválása) gombra klikkelsz, akkor fel fogja hozni a bankkártyás fizetési módot, add meg a szükséges adatokat, mert bankkártyával azonnal tudod a rendszeredet aktiválni.

Ha ezzel is kész vagy, kapni fogsz egy e-mailt az aktiválásról, és postán keresztül rövid időn belül megkapod a csomagodhoz tartozó eszközöket. Ezek után viszont tényleg hívj, hogy minél többet tudjak neked segíteni! Hidd el, csapatban mindig sokkal könnyebb, mint egyedül! A te sikered mindkettőnk közös célja. Ezt együtt, közösen sokkal könnyebben el tudjuk érni!

Ha ezen kívül szeretnél még másfajta regisztrációt is Kattints IDE!

021-valtoztassunk-egyutt.jpgVégezetül csak hogy tudd, rendszerünk alkalmas arra, hogy te is azok közzé a rendkívüli emberek közzé kerülhessél, akik nem csak a saját életüket, hanem a környezetük életét is gyökeresen meg fogják tudni változtatni pozitív irányban. 

"Soha ne kételkedj abban, hogy egy kis csoport gondolkodó, céltudatos, elkötelezett ember képes megváltoztatni az egész világ történelmét. Valójában ez mindig is így történt!"

Nos, mi mást kívánhatnék neked, mint hogy legyél te is ama céltudatos elkötelezett emberek között, akik bizony meg fogják változtatni emberek százezreinek életét nem csak kis hazánkban, hanem egész Európában!

Készítette: Petrován Pál
Hajdúdorogon, 2015. karácsonyának tájékán