Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Melyiket válasszam?

2015.12.23

Itt az idő, el kell döntened, hogy milyen formában szeretnél részt venni a Go!Store rendszerében:

  1. Vásárlóként regisztrálok. Ebben az esetben megajándékozunk egy mobil pénztárcával, melynek eredményeként minden vásárlásod alkalmával pénz visszatérítésben részesülsz. Gondolj bele minden hónapban több 10.000 Ft-ot elköltesz boltokban, vagy különböző szolgáltatásokra, de eddig ezért semmit sem kaptál. Ettől kezdve viszont már minden esetben amikor a Go!Store partnereinél vásárolsz már kapsz is vissza ! Akár több ezer forintot is! SZUPER. Tehát ha Vásárlóként akarsz regisztrálni, Kattints IDE!
  2. Elfogadóhelyként regisztrálok. Ezt csak abban az esetben teheted meg, ha neked van valamilyen kereskedelmi vagy szolgáltató céged, egyesületed, stb... Ez természetesen online kereskedelemre és szolgáltatásra is igaz, tehát ha webáruházad van, az is nagyon jó. Ebben az esetben rengeteg új vásárlót fogsz nyerni, hiszen mindenki, aki mobil pénztárcával, vagy annak hagyományos változatával a GO!Store kártyával rendelkezik, mind hozzád fognak menni vásárolni. Tehát sok-sok plusz bevételre tehetsz szert. Még mellé valószínűleg ők a törzsvásárlóiddá is válnak, hiszen veled mindig jobban járnak. Ezen kívül a mobil pénztárcák osztásából még külön bevételt is szerzel. Akár több tízezer forintot is! Szóval NAGYON SZUPER. Tehát ha Elfogadóhelyként akarsz regisztrálni, Kattints IDE!
  3. Független Képviselőként regisztrálok. Na ez az ami mind közül a legjobb, de természetesen a legtöbb feladattal is jár együtt. Képviselő bárki lehet, aki képes elsajátítani mindazt, ami a munkánkhoz kell. A Go!Store üzletépítés nem túl bonyolult, nem kell hozzá különleges képzettség, vagy magas szintű tudás, csak merni kell nagyot álmodni. Minden más adott. Gondolkodj nagyban és cselekedj! A feladataink ellátásáért gyakorlatilag részesedünk a vásárlóink, az elfogadóhelyeink és a képviselőink forgalmából. Gondolj csak bele: itt Magyarországon közel 6.000.000 (azaz hatmillió) ember költekezéseiből, több mint 200.000 cég kereskedelmi és szolgáltatóipari tevékenységéből, valamint akár 100.000 képviselő munkájából részesedhetsz. És még ehhez fog majd hozzá jönni Európa is! De egy picit előre szaladtam, hiszen ez a jövő, a következő 2 év "termése" lesz. Ma még az elején tartunk és ettől olyan fantasztikus! Tényleg gondolkodhatsz nagyban. NAGYON NAGYBAN. És cselekedj! Tehát ha Független Képviselőként akarsz regisztrálni, Kattints IDE!

020-ev-mulva.jpgTermészetesen akár mind három is lehetsz egyszerre, azaz független képviselő, elfogadóhely és vásárló egy személyben! Erről kérdezd meg a szponzorodat, vagy vezetődet. Ők segíteni fognak abban, hogy neked mi a legjobb! Vagy ha kell, akkor akár én is nagyon szívesen segítek!

Ezen a weboldalon megtalálod adataimat, lépj kapcsolatba velem.

És végezetül az itt látható képet soha el ne feledd!

Sok sikert és jó döntést neked!